Staf Feyenoord blijft intact: "Veel vertrouwen in alle leden"

7 maart 2017, 11:29

De volledige technische staf van Feyenoord blijft komende zomer intact. In navolging van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst (tot 2019), assistent-trainer Jan Wouters (2018) en spitsentrainer Roy Makaay (2018) heeft namelijk ook Khalid Benlahsen zijn contract verlengd. De 43-jarige keeperstrainer heeft in De Kuip bijgetekend tot medio 2018.

Benlahsen voegde zich afgelopen zomer als opvolger van de naar Everton vertrokken Patrick Lodewijks in de technische staf van Feyenoord. Daarvoor was hij drie jaar werkzaam in de jeugdacademie van de Rotterdamse topclub. "Ik voel me ontzettend thuis bij deze club en binnen deze staf, dus ik ben blij dat ik ook volgend jaar aan Feyenoord verbonden ben. Elke dag met topkeepers op het veld staan en hen zo optimaal mogelijk voorbereiden op wedstrijden, is het mooiste dat er is. Dat ik dat mag blijven doen bij zo'n mooie en professionele club als Feyenoord, maakt me trots", zegt Benlahsen op de clubwebsite over zijn nieuwe contract.

"We zijn blij dat Khalid langer bij Feyenoord blijft. Qua werkwijze past hij prima binnen onze technische staf", reageert technisch directeur Martin van Geel op de langere samenwerking met de keeperstrainer. "We hebben veel vertrouwen in alle leden van de huidige technische staf, dus het is prettig dat we hen allemaal in vroeg stadium hebben kunnen vastleggen voor volgend seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen