VVV-spits Seuntjens boos: "Het is gewoon een geldige goal"

6 maart 2017, 22:32

Volgens VVV-Venlo-spits Ralf Seuntjens heeft de Limburgse koploper met dank aan de arbitrage maandagavond met 0-0 gelijkgespeeld op bezoek bij Jong FC Utrecht. De aanvaller was na afloop niet te spreken over arbiter Sander van der Eijk.

Seuntjens kopte in blessuretijd raak, maar zag zijn goal afgefloten worden wegens buitenspel. "Ik heb net de beelden gezien en ik kop die bal niet vanuit buitenspelpositie binnen", zei Seuntjens tegen FOX Sports. "Het is gewoon een geldig doelpunt. Als je twijfelt als grensrechter, dan moet je de aanvallende partij voordeel geven. Dit krijg je weer als je een jongere scheidsrechter krijgt. Een scheidsrechter als Jeroen Manschot is gewoon de Champions League in vergelijking met deze man. Maar laat ik maar niet zeggen wat ik van de beste man vind, want anders kan ik weleens geschorst worden."

De spits van VVV kreeg de vraag of het de schuld van de scheidsrechter was dat VVV punten liet liggen in Utrecht. "Ja", sprak hij. "Want als het zuivere doelpunt telt dan win je hier gewoon."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen