Hake na driepunter tegen Willem II trots op vijfde plaats

4 maart 2017, 23:22

Door alle onrust van afgelopen zomer werd FC Twente een lastig seizoen voorspeld, maar momenteel staat de ploeg op een knappe vijfde plaats. Coach René Hake is er trots op. De Tukkers wonnen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Willem II met 2-1.

"Ik denk dat het terecht is dat wij vanavond gewonnen hebben", zegt Hake op de clubwebsite. "We kwamen verdiend op voorsprong en die had bij rust misschien nog groter moeten zijn. De manier waarop we druk zetten en voetbalden in de grote ruimte was iets waar we nog meer uit kunnen halen. Na rust zetten we dat door, zei het in iets mindere mate. Vervolgens voert Willem II enkele wijzigingen door, waardoor het voor ons wat lastiger wordt en we het initiatief weggeven."

"Dan volgt de aansluitingstreffer en komen we een aantal keer goed weg, zoals met het schot tegen de paal. Uiteindelijk behalen we een verdiende overwinning, pakken drie punten en staan op dit moment een vijfde plaats. Ik denk dat we heel trots kunnen zijn over de manier waarop we dat voor elkaar gekregen hebben", besluit Hake.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen