Guardado: "Moet kijken wat interessant is voor carrière"

2 maart 2017, 14:32

Andrés Guardado staat nog één jaar onder contract bij PSV en het is geen geheim dat hij denkt aan een overstap naar de Amerikaanse MLS. De Mexicaanse middenvelder is naar eigen zeggen echter nog niet bezig met de volgende stap in zijn voetballoopbaan.

"Ik heb nog een contract voor een jaar. Ik denk er nog niet over na. Ik voel me goed hier en dat is belangrijk. Ik moet kijken wat er interessant is voor mijn carrière", zegt de 30-jarige Guardado tegen de NOS over zijn situatie bij PSV. Sinds de zomer van 2014 speelt de 134-voudig international van Mexico in Eindhoven, waar hij de afgelopen twee jaar het landskampioenschap kon vieren maar dit jaar zonder zilverwerk zal blijven.

Guardado vindt dat PSV ondanks de magere prestaties in het huidige seizoen niet te veel moet omgooien. "Je kan van alles veranderen, maar dat is niet goed. Je moet de boel niet drastisch veranderen. Natuurlijk is kampioen worden nog steeds speciaal. Kijk naar Real Madrid en FC Barcelona. Die willen ook meer winnen", stelt Guardado.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen