Reza en Ebuehi maken zich op voor interlandvoetbal

2 maart 2017, 11:38

Reza Ghoochannejhad is voor zijn uitstekende prestaties in het shirt van sc Heerenveen beloond met een uitnodiging voor de nationale ploeg van Iran. De topscorer van de Friese club is opgeroepen voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Qatar (uit, 23 maart) en China (thuis, 28 maart).

Iran ligt momenteel op koers om het WK 2018 in Rusland te halen. Het gaat met elf punten uit vijf wedstrijden aan kop in de Aziatische Groep, waar Zuid-Korea en Oezbekistan op respectievelijk één en twee punten achterstand staan. De bovenste nummers twee gaan rechtstreeks naar het WK, de nummer drie speelt play-offs. AZ'er Alireza Jahanbakhsh is ook een vast gezicht bij Iran en ging eerder deze week in op zijn uitgekomen WK-droom.

Ebuehi

ADO Den Haag heeft ondertussen bekendgemaakt dat Tyronne Ebuehi voor het eerst tot de selectie van Nigeria behoort. De vleugelverdediger gaat zich met het Afrikaanse land voorbereiden op de oefeninterlands tegen Senegal (23 maart) en Burkina Faso (27 maart). Eerder veegde Ebuehi nog een Nigeriaanse uitnodiging van tafel, omdat hij zich louter op ADO wilde richten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen