Podolski en Vanden Borre kiezen voor opvallende transfer

2 maart 2017, 10:59

Zowel Lukas Podolski als Anthony Vanden Borre heeft een opmerkelijke stap gemaakt in zijn voetbalcarrière. Waar Podolski de deur bij Galatasaray achter zich dichttrekt om in Japan te gaan voetballen, kiest Vanden Borre zelfs voor een overstap naar DR Congo.

Podolski heeft zelf bevestigd dat hij aan de slag gaat bij Vissel Kobe, een club uit de Japanse J-League. De 129-voudig international van Duitsland speelde vanaf 2015 bij Galatasaray, dat hem toen overnam van Arsenal. "Dit is geen besluit tegen Galatasaray, maar een besluit voor een nieuwe uitdaging", meldt de 31-jarige Podolski, die eerder in zijn loopbaan ook nog voor 1.FC Köln, Bayern München en Internazionale speelde.

De nieuwe uitdaging van Vanden Borre is misschien nog wel opvallender. De Belgische verdediger gaat na zijn vertrek bij Anderlecht (contract ontbonden) aan de slag in Congo. Hij wordt vandaag (donderdag) gepresenteerd bij TP Mazembe. Overigens is het niet geheel onlogisch, aangezien Vanden Borre geboren werd in het Congolese Likasi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen