FC Barcelona zonder problemen langs laagvlieger Gijón

1 maart 2017, 21:30   Bijgewerkt: 1 maart 2017, 22:19

FC Barcelona heeft woensdagavond een eenvoudige 6-1 zege geboekt op Sporting Gijón. Al voor rust was er de 3-1 voorsprong voor de thuisploeg en in de tweede helft kwamen daar nog eens drie doelpunten bij. Lionel Messi, Luis Suarez en Neymer droegen allen bij aan de zege met een doelpunt.

Na negen minuten werd de score in Camp Nou geopend door Messi. De Argentijn maakte de openingstreffer op aangeven van Javier Mascherano. Twee minuten later zorgde een eigen doelpunt van Juan Rodriguez voor de 2-0. Sporting maakte nog de aansluitingstreffer via Carlos Castro. Suarez zorgde er echter voor rust met een prima volley voor dat de marge weer twee was.

Na rust ging Barcelona verder waar het gebleven was. De tweede helft was nog geen vijf minuten oud of Francisco Alcácer tekende voor de 4-1. Ook Neymar kwam nog op het scorebord nadat hij een vrije trap wist te verzilveren. Ivan Rakitic zorgde drie minuten voor tijd voor de 3-1 eindstand. Barcelona neemt door de zege de koppositie over van Real Madrid, dat woensdag nog wel in actie komt tegen Las Palmas.

Osasuna-Villarreal

Ook nummer zes Villarreal wist een overtuigende zege te boeken. Op bezoek bij Osasuna werd er met 1-4 gewonnen. Roberto Soriano opende na twee minuten al de score. Roberto Soldado zorgde vanaf de stip vervolgens voor de tweede treffer en Rafael Santos Borre maakte de overige twee doelpunten aan de kant van de bezoekers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen