Toekomst op Anfield onzeker voor Sturridge en 'vele anderen'

1 maart 2017, 08:03

Daniel Sturridge kent hoge pieken en diepe dalen bij Liverpool. De 27-jarige aanvaller etaleert geregeld zijn uitstekende voetbalkwaliteiten, maar is wispelturig en bovendien vaak geblesseerd. Het is daarom nog geen uitgemaakte zaak dat de Engelse international volgend seizoen nog zijn brood zal verdienen op Anfield.

Manager Jürgen Klopp heeft aangegeven dat Liverpool zich na het huidige seizoen beraad over de toekomst van Sturridge in de Beatles-stad. De aanvaller startte dit seizoen pas vijf keer in de Premier League, waar Klopp vaak de voorkeur geeft aan Sadio Mané, Roberto Firmino en Philippe Coutinho. Sturridge staat nog twee jaar onder contract, tot de zomer van 2019, maar weet nog niet waar hij aan toe is. "Ik heb geen idee wat er in de zomer gaat gebeuren", zegt Klopp, die met Liverpool zes nederlagen moest slikken in de afgelopen twaalf wedstrijden.

"Dat geldt niet alleen voor Daniel, maar ook voor veel andere spelers", stipt Klopp aan in gesprek met The Guardian. Sturridge is momenteel herstellende van een virusinfectie waardoor hij anderhalve week niet kon trainen. "We hopen dat hij snel terug is en dat hij dit seizoen succesvol kan eindigen. Daarna maken we beslissingen en gaan we spreken met Daniel, en dus ook met andere spelers. Er zijn veel dingen die de situatie beïnvloeden, we gaan het zien."

Lucas Leiva heeft verder een aflopend contract bij Liverpool, waar Alberto Moreno en Emre Can nog zestien maanden vastliggen. Voor dit tweetal geldt vanuit financieel oogpunt dat een vertrek of een verlenging het beste is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen