Room twijfelgeval voor 'wedstrijd van het jaar' Vitesse

28 februari 2017, 15:29

Vitesse bereidt zich momenteel voor op de halve finale van de KNVB Beker, waarin de Arnhemmers het woensdagavond opnemen tegen Sparta Rotterdam. Voor het uitduel op Het Kasteel kampt coach Henk Fraser met een onzekere kwestie: hij weet nog niet of hij een beroep kan doen op Eloy Room.

"Het is de wedstrijd van het jaar voor ons", zegt Fraser op de clubwebsite over het bekertreffen met de Spartanen. "Misschien nog wel meer dan dat. We hebben er veel over gesproken en doen dat nog steeds. We willen de bekerfinale enorm graag halen en we kijken er naar uit. Het is een kans die je niet snel meer krijgt. En als topsporter gaat er niets boven het winnen van een prijs", weet Fraser.

Maikel van der Werff zal nog niet van de partij zijn op Het Kasteel, terwijl het meedoen van Room onzeker is. "Eloy Room viel afgelopen zondag in Deventer uit. Hij heeft vandaag op het veld gestaan. Iedereen wil deze wedstrijd spelen. We zullen moeten kijken of hij  daadwerkelijk inzetbaar is", aldus Fraser.

Vitesse rekende in de vorige bekerronde af met Feyenoord (2-0). "Natuurlijk putten we moed uit die wedstrijd, maar dat was één moment in het bekertoernooi. Woensdag spelen we uit, staat een finaleplaats op het spel. Dat is weer een hele andere wedstrijd. Het betekent nog helemaal niets dat we in de halve finale staan. We hebben nog niks, maar we willen heel graag wél wat."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen