Fans Crystal Palace bekladden per ongeluk eigen bus

27 februari 2017, 12:20

De fans van Crystal Palace zijn dit weekend pijnlijk in de fout gegaan. Een groep supporters van de Britse club wilde de bus van tegenstander Middlesbrough bekladden, maar namen per ongeluk de spelersbus van hun eigen club onder handen.

Met graffitibussen werd in grote letters 'Crystal Palace' geschreven op de eigen spelersbus. De bedoeling was om zo de clubnaam op de bus van Middlesbrough te plaatsen, maar dat mislukte dus hopeloos. "De politie is ingelicht", laat de woordvoerder van Crystal Palace weten tegenover Britse media.

De actie van de fans is volgens de materiaalman van de club een dure grap. "De schade is 40.000 pond. Ze dachten dat dit de bus van Boro was. Bedankt!", klinkt het cynisch op Twitter.

Op het veld maakte Crystal Palace een betere indruk. Door een doelpunt van Patrick van Aanholt (foto) won de ploeg met 1-0 van Middlesbrough. Het leverde Palace, dat zeventiende staat, drie belangrijke punten op in de strijd tegen degradatie uit de Premier League. Middlesbrough staat na dit weekend zestiende met evenveel punten (22).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen