Fenerbahçe ondanks prachtgoal Lens gelijk bij hekkensluiter

26 februari 2017, 19:14

Fenerbahçe heeft een teleurstellend resultaat neergezet in de Turkse titelrace. De ploeg van coach Dick Advocaat bleef zondag in de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Gaziantepspor steken op een 1-1 gelijkspel.

De eindstand in de Gaziantep Arena was al binnen 23 minuten bereikt. Sefa Yilmaz bracht Gaziantepspor in de elfde minuut aan de leiding. Jeremain Lens, die net als Gregory van der Wiel een basisplek had bij Fenerbahçe, herstelde twaalf minuten later het evenwicht. De oud-speler van PSV schoot de bal met een fraaie volley uit een voorzet van Alper Potuk in het doel.

Door het gelijkspel lijkt de rol van Fenerbahçe in de strijd om het kampioenschap in de Super Lig uitgespeeld. De ploeg uit Istanbul staat vierde, op negen punten achterstand van koploper Besiktas. Dat team komt maandag bovendien nog in actie, al gaat het wel op bezoek bij Galatasaray. Istanbul Basaksehir naderde Besiktas eerder op de dag tot één punt, door bij Osmanlispor met 0-1 te winnen. Adam Maher stond in de basis bij de thuisclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen