Vrouwen: Ajax ziet Telstar op valreep langszij komen

25 februari 2017, 20:39

Ajax heeft voor de derde keer dit seizoen puntenverlies geleden in de Eredivisie Vrouwen. De formatie van trainer Ed Engelkes bleef zaterdag bij het bezoek aan Telstar VVNH steken op een 1-1 gelijkspel. Desondanks gaat Ajax nog wel ruim aan kop in het klassement.

Desiree van Lunteren (foto) zorgde in de 62ste minuut nog wel voor de 0-1 en leek Ajax daarmee de zestiende overwinning in achttien wedstrijden te gaan bezorgen. Het werd echter een derde remise van het seizoen voor de Amsterdamse vrouwen, doordat Katja Snoeijs Telstar in de 87ste minuut langszij bracht.

Ajax heeft nu 48 punten. Dat zijn er negen meer dan nummers twee FC Twente en ADO Den Haag, die vrijdag wonnen van respectievelijk sc Heerenveen (3-0) en Achilles '29 (0-5). PSV, dat deze speelronde PEC Zwolle met 1-3 versloeg, staat vierde met dertig punten. Ajax, FC Twente, ADO Den Haag en PSV zijn al zeker van een plek in de kampioenspoule. Telstar, Heerenveen, Achilles '29 en Zwolle gaan als de reguliere competitie voorbij is, na speelronde 21, verder in een groep waarin om de vijfde plek wordt gestreden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen