Gretige Mourinho is klaar voor 'fenomenaal' Southampton

Gretige Mourinho is klaar voor 'fenomenaal' Southampton

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

25 februari 2017 – José Mourinho kan zondag geschiedenis schrijven. Wint hij met Manchester United de League Cup-finale van Southampton, dan wordt hij de eerste coach ooit die in zijn debuutseizoen als coach van United een prijs wint. Hoewel United als favoriet de eindstrijd in gaat, heeft Mourinho mooie woorden over voor The Saints.

Southampton kreeg in de League Cup-campagne niet één goal tegen, terwijl het bijvoorbeeld twee uitduels met Arsenal en Liverpool speelde. "Ze doet het waanzinnig goed in dit toernooi", beseft Mourinho. De Portugees vindt met name de zeges op Arsenal en Liverpool knap. "Southampton is bezig aan geweldige reeks. Om in de beker alles te winnen zonder tegengoal te krijgen, is fenomenaal."

Ondanks dat Southampton sterk speelt in de League Cup, heeft Mourinho zondag maar één doel: winnen. "Ik wil winnen en ben klaar voor de uitdaging", zegt hij op de clubwebsite. "Ik houd van finales en van grote duels. Ik voel de verantwoordelijk en geniet ervan. Een finale is altijd een speciale wedstrijd en wij zijn erg gefocust."

Reacties

gerelateerd