Kopenhagen-trainer: "Hebben goede kans tegen Ajax"

24 februari 2017, 21:07

Stale Solbakken, de trainer van FC Kopenhagen, spreekt van een mooie loting voor de achtste finales van de Europa League. De Deense topclub werd vrijdag gekoppeld aan Ajax. De eerste ontmoeting is op 9 maart in Kopenhagen, de return volgt een week later in Amsterdam.

"Dit is, sportief gezien en ook voor het publiek, een goede loting. We hebben een goede kans, al wordt het wel moeilijk. We hadden liever afgesloten met een thuiswedstrijd", aldus Solbakken op de clubwebsite. In het seizoen 2001/2002 was Kopenhagen in de UEFA Cup, de voorloper van de Europa League, al eens te sterk voor Ajax. De Denen herhaalden dat kunstje vijf jaar later in de Champions League-voorronde. "We hebben laten zien dat we hen kunnen verslaan, al hebben we daar vandaag de dag niet heel veel aan."

"Ajax is ook een club met een link naar Denemarken. Wij hebben bovendien Nicolai Boilesen die ons wat inside info kan geven", aldus Solbakken. Boilessen verruilde Ajax afgelopen zomer voor Kopenhagen. "Al met al is het een goede loting en het worden ongetwijfeld twee leuke en interessante wedstrijden, waar we enorm naar uitkijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen