Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Superboeren ontvangen beloofde iPhone van sponsor

Superboeren ontvangen beloofde iPhone van sponsor

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 februari 2017 – De spelers van De Graafschap hebben hun beloofde iPhone ontvangen van PHC tailored telecom, omdat zij vorig seizoen PSV aan de landstitel hielpen. De club uit Doetinchem hield Ajax in de laatste speelronde op een 1-1 gelijkspel, terwijl PSV zelf won bij PEC Zwolle en zodoende het kampioenschap prolongeerde.

PHC tailored telecom, sponsor van zowel PSV als De Graafschap, beloofde de spelers van laatstgenoemde club in eerste instantie een iPhone 7 als zij van Ajax zouden winnen. Omdat een gelijkspel op De Vijverberg uiteindelijk ook voldoende bleek om de schaal naar PSV te laten gaan, besloot PHC tailored telecom de spelers van De Graafschap alsnog het presentje te geven.

Inmiddels hebben de Superboeren hun iPhone binnen. Hidde Jurjus, die De Graafschap afgelopen zomer verruilde voor PSV, en Bryan Smeets, de maker van de 1-1 tegen Ajax, kwamen de smartphones ophalen.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd