Kali kon vertrekken: "Maar Willem II is een warm bad"

23 februari 2017, 14:44

Anouar Kali had afgelopen transferperiode naar eigen zeggen de mogelijkheid te vertrekken bij Willem II, maar hij koos ervoor in Tilburg te blijven. De 25-jarige middenvelder heeft het naar zijn zin bij de Brabantse club.

Kali speelde dit seizoen in zeventien van de 23 eredivisieduels. "Dat vertrouwen van de trainer is heel belangrijk voor me. Ik heb voor ik bij Willem II terecht kwam toch een wat lastigere periode gehad", aldus Kali op de clubwebsite. "Ik zat na een buitenlands avontuur even zonder club. Gelukkig kwam ik in Tilburg terecht, dat voelt echt als een warm bad. We hebben een leuke groep en technische staf. Ik vind de laagdrempelige sfeer die bij Willem II hangt met onder andere het personeel van kantoor fijn. Je kunt overal even binnenlopen en een praatje maken."

"Ik heb het hier hartstikke naar mijn zin, heb weer plezier in voetbal en ben zelf ook tevreden over mijn prestaties. Ik wil voorop gaan in de strijd. Gelukkig wordt dat gewaardeerd door de supporters. Als ik ze over mij hoor zingen, voel ik dat echt. Dat is echt mooi om te horen en geeft me nog meer energie", vervolgt Kali, die daarom bij Willem II besloot te blijven. "Ik heb vrij snel nadat het duidelijk was dat er belangstelling voor me was gezegd dat ik dit seizoen in Tilburg afmaak. Ik houd er niet van om in de winterstop te verhuizen naar een andere club. Daarvoor heb ik het hier te veel naar mijn zin. Al is het wel een compliment dat er belangstelling voor je is."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen