De Vrij: "Lastig om niet aan derby tegen Roma te denken"

23 februari 2017, 14:30

Lazio heeft volgende week woensdag de eerste ontmoeting met aartsrivaal AS Roma in de halve finale van de Coppa Italia. Stefan de Vrij staat te popelen voor de burenruzie, maar beseft dat eerst komende zondag in de Serie A nog tegen Udinese gespeeld moet worden.

"Twee jaar geleden heb ik de Coppa Italia-finale gespeeld. Ik weet dus dat het belangrijk is om te winnen", aldus De Vrij in Italiaanse media. In 2015 verloor Lazio de eindstrijd van het Italiaanse bekertoernooi na verlenging van Juventus. "We moeten AS Roma verslaan, het is een sterke ploeg. Maar eerst wacht Udinese en daar moeten we nu aan denken."

"Het is lastig om niet al aan de derby te denken. We weten hoe belangrijk het is voor ons, maar Udinese is onze volgende tegenstander en we zijn met ons hoofd bij de wedstrijd van zondag", stelt De Vrij. "Bij winst blijven we in de bovenste regionen van het klassement, we moeten dus gefocust blijven. Ik sta te popelen om te spelen tegen AS Roma. Eerder dit seizoen in de Serie A maakte de coach een andere keuze, maar ik ben er nu klaar voor en wil spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen