Kastaneer gaat vrijdag opnieuw onder het mes

23 februari 2017, 13:54

Alfons Groenendijk verwacht voorlopig nog niet te kunnen beschikken over Gervane Kastaneer. De aanvaller van ADO Den Haag ondergaat morgen (vrijdag) in Duitsland een nieuwe operatie aan zijn oog.

"Het is voorlopig de laatste ingreep. Ik verwacht hem op korte termijn nog niet terug", zei Groenendijk donderdag volgens Omroep West op de persconferentie. ADO, hekkensluiter in de Eredivisie, speelt vrijdag in het eigen Kyocera Stadion tegen FC Twente.

Kastaneer raakte vorige maand in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle geblesseerd aan zijn oog. De kwetsuur kostte hem een overgang naar Mainz. Toenmalig ADO-coach Zeljko Petrovic voelde zich er verantwoordelijk voor. "Ik voel mij gewoon heel klote voor Kastaneer. Iedere keer als ik die naam hoor, krijg ik het moeilijk. Ik vind het gewoon triest", citeerde het Algemeen Dagblad Petrovic, die zijn tranen niet kon bedwingen. Naar eigen zeggen had hij Kastaneer niet gedwongen te spelen tegen Zwolle. "Maar ik voel me ook verantwoordelijk. Die jongen heeft een droomtransfer gemaakt naar Mainz en nu gaat het niet door. Het is net of het mijn kind is. Zo denk ik over hem."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen