Legia-trainer: "We staan te trappelen om iets recht te zetten"

22 februari 2017, 22:52

Legia Warschau hield een week geleden tegen Ajax nog de nul, maar afgelopen weekend ging het goed fout achterin. Ruch Chorzów – dat voorafgaand aan de ontmoeting nog laatste stond in de Poolse competitie – won in Warschauw met 1-3.

Die blamage werkt volgens trainer Jacek Magiera alleen maar als motivatie richting de return met de Amsterdammers in de Europa League. "We staan te trappelen om iets recht te zetten", vertelt de coach op de clubwebsite. "De Europa League is weer een heel andere competitie. We zijn er klaar voor. De achtste finale is ons doel en we zullen er alles aan doen om een goed resultaat te halen."

Volgens Magiera zullen miljoenen Polen de wedstrijd donderdag op tv bekijken. Toch voelen hij en zijn ploeg geen druk. "In sport begint succes altijd met moed. En dat hebben wij. We zijn er klaar voor om 120 minuten op volle kracht te spelen, we zijn goed voorbereid. We hebben niet op penalty's getraind, we moeten morgen doelpunten maken. Maar als we ze toch moeten nemen, zijn we er klaar voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen