Griezmann schrijft historie en prijst 'briljante' Gameiro

22 februari 2017, 09:56

Antoine Griezmann steekt na de 2-4 overwinning van Atlético Madrid bij Bayer Leverkusen in de achtste finale van de Champions League de loftrompet over Kevin Gameiro. Hij noemt zijn landgenoot zelfs briljant. Zelf zorgde hij echter ook voor een speciaal record.

Door zijn treffer in Leverkusen is Griezmann namelijk de all-time topscorer van Atlético geworden in de Champions League, met dertien doelpunten. "We wisten dat het zwaar zou worden, maar we hebben gekregen wat we wilden: de winst. Ik ben door mijn goal onderdeel van de historie van Atlético en daar ben ik trots op. Hopelijk kan hier nog meer geschiedenis schrijven."

Griezmann vindt het mooi om bij Atlético samen te spelen met zijn landgenoot Gameiro. "Hij is briljant. Ik kan het zeer goed met hem vinden. Hij heeft mij zeven kansen geboden en ik heb hem ook drie of vier keer in stelling gebracht. We begrijpen elkaar goed en het helpt natuurlijk ook dat hij Frans is. Naast hem scoorde Fernando Torres ook weer. Hopelijk kunnen ze zo doorgaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen