Brands: "Nooit akkoord geweest met Zenit over Pröpper"

20 februari 2017, 17:37

Volgens Russische media waren Zenit St. Petersburg en PSV eerder deze winter akkoord over een transfer van Davy Pröpper naar de Russische topclub. Marcel Brands, de technisch manager van de Eindhovense formatie, weerspreekt die verhalen echter. Contact met Zenit over Pröpper was er daarentegen wel.

"Er is nooit een akkoord geweest", zegt Brands bij PSV TV. "Zij hebben wel een bod gedaan, waar wij meteen netjes op gereageerd hebben dat we Davy deze winter eigenlijk niet wilden verkopen. We hebben wel aangegeven dat we het een aanzienlijk bod vonden, dat in de zomer wel bespreekbaar zou zijn. Als ze hem toch nu wilden hebben, dan moest het bod hoger zijn. Daar zijn ze niet meer op teruggekomen."

In Rusland is de transfermarkt nog tot en met vrijdag 24 februari geopend. Houdt Brands alsnog rekening met een vertrek van Pröpper? "Wij hebben niets meer gehoord van Zenit. In theorie kan het, want de markt is daar nog open, maar na het laatste contact hebben we niets meer vernomen."

Volgens Brands vond Pröpper het geen probleem om in Eindhoven te blijven. "Als hij had mogen kiezen, dan had hij het liever ook in de zomer gedaan. Hij vond het niet prettig om zoiets midden in het seizoen te doen", vervolgt Brands. Vorig jaar meldde Zenit zich ook al voor de middenvelder. "Toen zei hij resoluut nee, waarna we zijn contract hebben opengebroken en verlengd. Nu stond hij er wel voor open, alleen kwam het tijdstip ongelegen. Vanuit hem werd het ook niet gepusht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen