Dani Alves haalt stevig uit naar clubleiding Barcelona

Dani Alves haalt stevig uit naar clubleiding Barcelona

20 februari 2017 – Dani Alves beleefde prachtige jaren bij FC Barcelona, de club die de rechtsachter afgelopen zomer verruilde voor Juventus. Toch kijkt hij niet alleen maar met positieve gevoelens terug op zijn periode in Camp Nou. In een interview met de Spaanse krant ABC sneert hij zelfs naar de Catalaanse clubleiding.

Maar liefst acht seizoenen was Dani Alves speler van Barcelona, waarmee hij onder meer drie Champions Leagues, zes landskampioenschappen en vier Copa del Reys wist te winnen. Toch ging hij naar eigen zeggen niet helemaal lekker weg. "Ik vind het prachtig om gewaardeerd te worden maar als ik dat niet word, dan vertrek ik liever", zegt Dani Alves, die transfervrij uit Catalonië vertrok.

"Tijdens mijn laatste drie seizoenen bij Barça werd er altijd gezegd dat Alves weg zou gaan, maar de directie zei nooit wat tegen mij. Ze waren enorm vals en ondankbaar", zo spreekt de Braziliaan duidelijke taal. "De clubleiding van Barcelona heeft geen idee hoe ze hun spelers moeten behandelen."

gerelateerd