Genoa stuurt coach de laan uit en regelt meteen opvolger

20 februari 2017, 12:32

Ivan Juric is niet langer de trainer van Genoa, dat hem ontslagen heeft wegens tegenvallende resultaten. De club uit Genua heeft meteen een vervanger gevonden: Andrea Mandorlini neemt het roer over in het Stadio Luigi Ferraris.

Met slechts twee punten uit negen wedstrijden was de maat vol voor de clubleiding van Genoa, dat Juric door deze slechte serie ontslagen heeft. De trainer wist sinds midden december geen overwinning meer te pakken met Genoa, dat afgelopen zondag zelfs met 5-0 ten onder ging tegen hekkensluiter Pescara. Na afloop van dit debacle werd de selectie van Genoa door woedende fans opgewacht op de luchthaven.

Het was Juric zijn eerste klus in de Serie A. Vorig seizoen wist hij Crotone wel naar het hoogste voetbalpodium van Italië te loodsen. De 56-jarige Mandorlini, de opvolger van Juric, deed al veel trainerservaring op bij clubs als Hellas Verona, Atalanta, Bologna, Padova, Siena, Sassuolo en het Roemeense Cluj. Bij Verona werd de gelouterde trainer na een vijf jaar ontslagen in november 2015.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen