Legia heeft offday: "Maar we kunnen Ajax verslaan"

20 februari 2017, 09:25

Tussen de wedstrijden tegen Ajax in de zestiende finale van de Europa League heeft Legia Warschau een slechte prestatie geleverd. De Poolse topclub ging voor het eigen publiek met 1-3 ten onder tegen hekkensluiter Ruch Chorzów, waardoor het niet met een opperbest gevoel naar Amsterdam zal afreizen. In deze terugwedstrijd is nog van alles mogelijk, na de 0-0 in Warschau van afgelopen donderdag.

"We accepteren deze nederlaag met nederigheid en gaan hard werken om ons te kunnen herpakken", zegt trainer Jacek Magiera na de koude douche voor zijn ploeg. "We gaan niet zoeken naar goedkope excuses voor deze nederlaag. Toch had de wedstrijd tegen Ajax van donderdag effect kunnen hebben op onze fysieke gesteldheid. Het is een feit dat de spelers heel moe waren en een vermoeid mens maakt meer fouten. Maar goed, we zijn profs en hebben terecht verloren van Ruch Chorzów."

Nu focust Legia zich volledig op de return tegen Ajax van komende donderdag. "We moeten lering trekken uit deze verliespartij en op zoek gaan naar oplossingen. We hebben een team dat goed kan voetballen en kan vechten om de titel. We gaan hard werken en vechten in Amsterdam, waar we er alles aan gaan doen om door te gaan in de Europa League. We zijn in staat om Ajax te verslaan", zegt de overtuigde Magiera.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen