Villarreal door het oog van de naald tegen Real Sociedad

19 februari 2017, 14:02

Villarreal is er zondagmiddag weer in geslaagd een overwinning te boeken in de Primera Divisón. De afgelopen twee duels eindigden in een gelijkspel en lange tijd leek het daar op bezoek bij Real Sociedad ook op uit te draaien. Een treffer van Samuel Castillejo in de laatste minuut voorkwam dat.

Real Sociedad was in de eerste helft de meest dominante ploeg. De thuisclub noteerde al in de eerste minuut een grote kans via Raúl Navas. Na de pauze kwam Villarreal beter uit de kleedkamer en vooral in het laatste kwartier deden de bezoekers zich gelden. De ploeg kreeg drie grote kansen, maar zag alle pogingen op niets uitdraaien.

In de laatste minuut was het dan toch raak. Op aangeven van Jaume Costa was het Castillejo die raak schoot: 0-1. Real Sociedad staat vijfde op de ranglijst terwijl Villarreal één plaatsje lager staat. Door de overwinning wordt het verschil tussen beide ploegen teruggebracht naar twee punten.