El Ghazi maakt eerste goal voor Lille, weer rood Balotelli

18 februari 2017, 22:00

In zijn vierde wedstrijd voor de club heeft Anwar El Ghazi zijn eerste doelpunt voor OSC Lille gemaakt. De aanvaller, die vorige maand voor 9 miljoen euro werd overgenomen van Ajax, maakte daarmee gelijk het verschil in het uitduel met SM Caen: 0-1.

El Ghazi zorgde in de 69ste minuut voor het enige doelpunt van de avond in het Stade Michel d'Ornano van Caen. De aanvaller werd bediend door Yassine Benzia en schoot de bal vanaf de rand van het penaltygebied in de verre hoek. Lille, waar Ricardo Kishna afwezig was, was vijf minuten voor de 0-1 nog met tien man komen te staan door een directe rode kaart van Adama Soumaoro.

Ook Mario Balotelli kreeg, voor de derde keer dit seizoen, de rode kaart voorgehouden. De Italiaanse spits van OGC Nice werd in het uitduel van zijn club tegen Lorient in de 68ste minuut naar de kant gestuurd. Hij zou iets onvriendelijks hebben geroepen naar de scheidsrechter, die hem vervolgens resoluut rood gaf. Door een treffer van Wylan Cyprien in de vijftiende minuut won Nice wel met 0-1 bij Lorient. De club verkleint daardoor haar achterstand op koploper AS Monaco, dat vrijdag 1-1 speelde bij Bastia, tot drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen