Millwall schakelt Leicester uit, replay City tegen Huddersfield

18 februari 2017, 18:13

Na de sensationele thuisnederlaag van Burnley FC tegen vijfdeklasser Lincoln City heeft de vijfde ronde van de FA Cup opnieuw twee verrassingen voortgebracht. Derdedivisionist Millwall FC schakelde Leicester City uit (1-0), Manchester City werd tegen tweedeklasser Huddersfield Town veroordeeld tot een replay (0-0).

Met het verlies op The Den krijgt Leicester City weer een tegenvaller te verwerken. De ploeg van manager Claudio Ranieri werd vorige jaargang nog zeer verrassend kampioen van Engeland, maar knokt nu tegen degradatie uit de Premier League en kan dus ook FA Cup-succes vergeten. Een treffer van Shaun Cummings in de negentigste minuut werd Leicester City fataal tegen Millwall. De thuisclub stond toen al een tijdje met tien man, nadat Jake Cooper in de 52ste minuut zijn tweede gele kaart had gekregen.

Komende woensdag gaat Leicester City op bezoek bij Sevilla FC, in de heenronde van de achtste finales van de Champions League. Een dag eerder krijgt Manchester City in het miljoenenbal visite van AS Monaco. De equipe van manager Pep Guardiola bezorgde zichzelf overwerk, door bij Huddersfield Town uit het Championship met 0-0 gelijk te spelen. Hierdoor is een replay noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Huddersfield, met Rajiv van la Parra in de basis, bood Manchester City goed partij en derhalve was de remise in het The John Smith's Stadium niet eens onverdiend.

Met Marten de Roon op de bank schaarde Middlesbrough zich wel bij de laatste acht van het Engelse bekertoernooi, maar ook deze club had het niet gemakkelijk. Oxford United, actief op het derde profniveau, werd in het eigen Riverside Stadium met slechts 3-2 verslagen. Cristhian Stuani maakte pas in de 86ste minuut, nadat Oxford in de tweede helft in een tijdsbestek van één minuut een 2-0 achterstand had gepareerd tot 2-2, het beslissende doelpunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen