Gameiro dirigeert Atlético met late hattrick langs Gijon

18 februari 2017, 14:55   Bijgewerkt: 18 februari 2017, 15:05

Atlético Madrid leek zaterdagmiddag averij op te lopen in de uitwedstrijd tegen laagvlieger Sporting de Gijón, maar dankzij een hattrick van Kevin Gameiro won de nummer vier van de ranglijst alsnog met 1-4. De Fransman kwam als invaller in de 62ste minuut binnen de lijnen en scoorde tussen de tachtigste en de 85ste minuut drie treffers.

In de eerste helft had de ploeg van Diego Simeone veel moeite om Gijon, dat achttiende staat, van zich af te schudden. De thuisploeg was scherp in de duels en kreeg bovendien een grote kans kort voor rust, maar Lacina Traoré zag zijn harde knal van dichtbij tegen de paal vliegen. In de tweede helft schoot Atlético vervolgens uit de startblokken, via Yannick Ferreira Carrasco. De Belg kreeg de bal na de aftrap mee en kon met enig fortuin de 0-1 aantekenen. Lang kon Atlético echter niet genieten van de voorsprong, aangezien Sergio Alvarez drie minuten later met een tegendraadse treffer voor de 1-1 zorgde. Daardoor heeft de ploeg uit Madrid in dit seizoen al meer tegengoals gekregen dat in het hele afgelopen seizoen.

Vervolgens kwam Atlético moeizaam tot kansen, maar het inbrengen van Kevin Gameiro bleek een gouden greep van Simeone. De Fransman scoorde in 80ste minuut de belangrijke 1-2 en was in de vier minuten daarna nog tweemaal trefzeker. Daardoor hebben de hoofdstedelingen de derde competitiezege op rij geboekt en is het gat met nummer drie Sevilla één punt. De formatie van Jorge Sampaoli krijgt zaterdagavond echter de kans om weer afstand te nemen, met een thuiswedstrijd tegen Eibar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen