Zlatan helpt United aan winst, Huntelaar scoort voor Schalke

16 februari 2017, 23:13   Bijgewerkt: 17 februari 2017, 00:21

Manchester United heeft donderdagavond in eigen huis vrij eenvoudig gewonnen van Saint-Etienne. Dankzij drie doelpunten van Zlatan Ibrahimovic werd het 3-0 op Old Trafford. De Zweed komt daarmee op drie doelpunten in de Europa League.

Manchester United tegen Saint-Etienne was eveneens de strijd tussen Paul Pogba en zijn broer Florentin Pogba. Uiteindelijk werd het de wedstrijd van Ibrahimovic. De aanvaller zette zijn ploeg na een kwartier spelen op voorsprong na een van richting veranderde vrije trap. Met nog een kwartier te spelen verdubbelde de Zweed de voorsprong. Het werd ook nog 3-0 toen de thuisploeg kort voor tijd een strafschop kreeg toegewezen. Vanaf de stip maakte Zlatan vervolgens zijn derde van de wedstrijd.

Villarreal - AS Roma

AS Roma staat met één been in de volgende ronde nadat de Italianen op bezoek bij Villarreal met 0-4 wonnen. Edin Dzeko was de man van de wedstrijd met drie doelpunten. Emerson tekende voor de andere treffer. Bij AS Roma begon Kevin Strootman in de basis en speelde de gehele negentig minuten.

PAOK - Schalke 04

Schalke 04 heeft op bezoek bij PAOK Thessaloniki FC in Griekenland goede zaken gedaan. De Duitsers wonnen mede dankzij een doelpunt van Klaas-Jan Huntelaar met 0-3. De Nederlander mocht zes minuten voor tijd invallen en wist toch nog zijn stempel op de wedstrijd te drukken. De andere doelpunten kwamen van Guido Burgstaller en Max Meyer.

Anderlecht - Zenit St. Petersburg

Anderlecht won donderdagavond in eigen huis met 2-0 van Zenit Sint-Petersburg. De Belgen kwamen al na vijf minuten spelen op voorsprong na een doelpunt van Frank Acheampong. Nog geen 25 minuten later was de aanvaller opnieuw trefzeker en zette zo de eindstand op het scorebord.

Athletic Bilbao - APOEL Nicosia

Athletic Bilbao heeft in eigen huis een 3-2 overwinning geboekt op APOEL Nicosia. De thuisploeg wist een 0-1 achterstand om te zetten in een 3-1 voorsprong. Giannis Gianniotas maakte in de slotfase nog de aansluitingstreffer, maar de gelijkmaker kwam er niet meer.

Hapoel Beer Sheva - Besiktas

Besiktas kende op bezoek bij Hapoel Beer Sheva weinig problemen. De ploegen gingen met een 1-1 stand de rust in, maar na de pauze liepen de bezoekers weg bij de ploeg uit Israël. Via doelpunten van Cenk Tosun en Atiba Hutchinson werd het uiteindelijk 1-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen