Trefzekere Robben: "Verbaasd dat het zo makkelijk ging"

16 februari 2017, 07:40

Bayern München kreeg de laatste tijd nog wel wat kritiek te verwerken op het spel. Van het mindere spel was tegen Arsenal weinig nog te zien. De Duitse landskampioen won met 5-1 van de Engelsen. Vooral na rust legde de ploeg bij vlagen heerlijk voetbal op de moment.

"Dit was een heerlijke avond. Het was zelfs een kleine galavoorstelling op een gegeven moment", vertelt Arjen Robben – goed voor de openingstreffer – tegen Veronica. "Het ging echt boven verwachting, ik ben verbaasd dat het zo makkelijk ging."

De kritiek van de voorbije weken begreep Robben wel. "Het was nog niet goed genoeg. Vandaag is het natuurlijk wel een andere wedstrijd. In de Bundesliga spelen de tegenstanders met vijf achterin, terwijl Arsenal zelf ook wil voetballen. Dan is er meer ruimte tussen de linies."

De treffer die Robben maakte was er een van grote schoonheid op een voor hem typische wijze. Van rechts naar binnenkomen en met links schieten. "Hij zat er niet slecht in. En zolang dit functioneert, blijft ik het proberen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen