Afellay weet nog niet of zijn toekomst bij Stoke City ligt

15 februari 2017, 13:15

Ibrahim Afellay heeft het einde van zijn contract bij Stoke City in het zicht, waardoor het de vraag is wat de 31-jarige middenvelder komende zomer gaat doen. Mogelijk vraagt zijn Engelse werkgever zich af of het wegens zijn blessuregevoeligheid verstandig is om de samenwerking te verlengen, maar Afellay is al wel weer een tijdje fit. Hij hult zich zelf nog in nevelen over zijn plannen.

De voormalig speler van onder meer PSV en FC Barcelona is sinds 27 december weer wedstrijdfit en noteerde sindsdien vier basisplaatsen en vijf invalbeurten. Naarmate de tijd vordert, wordt het steeds spannender wat er na het lopende seizoen met Afellay gaat gebeuren. "Op dit moment is er nog geen nieuws", zo citeert de Stoke Sentinel de middenvelder. "Ik focus me louter op mijn werk op het veld en werk keihard. Dat is het enige antwoord dat ik momenteel kan geven."

Afellay werd gevraagd of hij het wat zou vinden om langer bij Stoke te blijven. "Het is natuurlijk een mooie club, maar op dit moment kan ik nog weinig zinnigs zeggen over de toekomst", aldus de middenvelder, die meermaals moest herstellen van een zware knieblessure. "Het zegt veel over mijn mentaliteit dat ik weer terug ben, ik ben daar heel blij mee. Het is het resultaat van heel hard werken. Het was wel lastig. Gelukkig sta ik weer op het veld."

Afellay reist met Stoke voor een trainingskamp naar Dubai, waar The Potters zich voorbereiden op een lastige serie, met onder meer duels met Tottenham Hotspur, Manchester City en Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen