Update: Bilic en zijn assistent komen weg met een boete

15 februari 2017, 17:13   Bijgewerkt: 15 februari 2017, 23:17

De Engelse voetbalbond heeft Slaven Bilic aangeklaagd vanwege zijn gedrag tijdens de competitiewedstrijd van West Ham United tegen West Bromwich Albion (2-2). De manager reageerde in de slotfase zijn frustratie af op een televisiemicrofoon.

West Ham United verdedigde lange tijd een 2-1 voorsprong, maar zag de bezoekers in de slotfase langszij komen. Bilic reageerde zijn boosheid vervolgens af door met een televisiemicrofoon te gooien. De manager werd tijdens het duel al naar de tribune gestuurd door scheidsrechter Michael Oliver. Maandag maakte de FA bekend Bilic officieel aan te klagen voor zijn actie.

Zijn assistent, Nikola Jurcevic, moet eveneens vrezen voor een straf. Hij werd in de eerste helft al weggestuurd na commentaar op de leiding nadat een doelpunt van Sofian Feghouli afgekeurd werd. Na afloop verklaarde Bilic zijn frustratie. "Het maakt me erg boos wanneer in een belangrijke wedstrijd alle beslissingen in jouw nadeel uitvallen. De arbitrage was heel slecht."

Update 17:13: Bilic en zijn assistent komen weg met een boete

Slaven Bilic en zijn assistent Nikola Jurcevic moeten beide een boete van 8.000 pond (omgerekend ruim 9.400 euro) betalen vanwege hun ongeoorloofde gedrag in de wedstrijd tegen West Bromwich Albion (2-2). Het duo heeft de straf geaccepteerd, maar kan over anderhalve week uit bij Watford wel gewoon op de bank plaatsnemen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen