Dortmund accepteert forse straf, Boateng zet stapjes

13 februari 2017, 14:18

De befaamde Gelbe Wand blijft inderdaad leeg in de eerstvolgende thuiswedstrijd van Borussia Dortmund, te weten het duel met VfL Wolfsburg. De Duitse topclub heeft het schikkingsvoorstel om deze Südtribune voor één wedstrijd leeg te houden geaccepteerd. Ook moet BVB een geldboete van 100.000 euro aftikken.

Dortmund heeft officieel bevestigd dat het akkoord gegaan is met de voorgestelde straf. Het kreeg dit schikkingsvoorstel vanwege de wanordelijkheden tijdens de thuiswedstrijd tegen RB Leipzig. Met spreekkoren en rellen rond de wedstrijden werden de bezoekers van de Oost-Duitse club op nogal agressieve wijze ontvangen in Dortmund.

Boateng

Ook bij Bayern München is er nieuws te vermelden: Jérôme Boateng zet stappen in het herstel van zijn spierblessure. De Duitse verdediger staat al sinds december buitenspel wegens de kwetsuur. Boateng heeft weer een klein deel met de groep meegetraind, zo bevestigt Bayern. Franck Ribéry is al iets verder in zijn herstel. Zijn terugkeer lijkt niet lang meer in beslag te nemen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen