ErediVisie: wat opviel in de 22ste speelronde

13 februari 2017, 11:40

Het begrip onsportiviteit kreeg afgelopen weekend een nieuwe dimensie in de Eredivisie, waar meerdere snoeiharde schoten uiteenspatten op de lat en uitgebreid stilgestaan werd bij het overlijden van Ajax-legende Piet Keizer. Wat gebeurde er nog meer voor opvallends in de Nederlandse competitie? Op deze vraag geeft FCUpdate.nl weer antwoord in deze vaste rubriek.

Dat hoort niet thuis op het Veltman

Piet Keizer

Piet Keizer

Piet Keizer

Sambavoetbal

Naast Van der Heijden liet ook Nacer Barazite tegen PSV (3-0 verlies) net een magische actie zien dat hij een sambavoetballer is. Het was wel jammer dat de aanvaller van FC Utrecht een treffer onterecht afgekeurd zag worden... Een opvallende beslissing van de arbitrage, wat ook gold voor de rode kaart van Groninger Juninho Bacuna in De Kuip.

Gelegenheidskeeper

Warm gebaar

Excelsior kwam tot slot met een mooie actie op de proppen. De thuiswedstrijd tegen FC Twente (1-1) stond geheel in het teken van Stichting Support Casper, dat strijdt tegen alvleesklierklanker. Er sterven dagelijks acht mensen in Nederland aan deze ziekte en daarom stonden de Kralingers uitgebreid stil bij dit goede doel. Met een sms-actie werd geld ingezameld voor Stichting Casper en bovendien speelde Excelsior in speciale tenues, die voor 250 euro verkocht werden.

Door: Koen Jans

[photo,104531,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen