Meulensteen is niet langer de coach van Maccabi Haifa

13 februari 2017, 10:41

Het avontuur van René Meulensteen in Israël is ten einde gekomen. Maccabi Haifa maakt in een statement op haar officiële website bekend dat de samenwerking met de Nederlandse coach beëindigd is.

Meulensteen was sinds augustus werkzaam bij Maccabi Haifa, maar een doorslaand succes werd zijn Israëlische avontuur niet. "Het was een eer en een voorrecht om bij zo'n grote club te werken en ik dank voorzitter Jacob Shahar voor de kans en de continue steun. Helaas waren de resultaten niet goed. Het publiek verdient meer. Maccabi Haifa zal voor altijd een grote plaats in mijn hart hebben. Ik wens de club het beste", aldus Meulensteen. Met 29 punten uit 22 duels stond hij met Maccabi op de teleurstellende zevende plek in Israël.

Maccabi-voorzitter Shahar zegt dat hij Meulensteen hoog heeft zitten als persoon, maar dat beide partijen inzagen dat de samenwerking geen succes was. "Hij heeft ons wel meerdere dingen geleerd die van belang zijn voor onze toekomst", zegt de preses van de Israëlische club.

Meulensteen stond eerder aan het roer bij onder meer Brøndby IF, Anzji Machackala en Fulham. Tussen 2007 en 2013 was de Nederlander als assistent-trainer werkzaam bij Manchester United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen