Ook Cagliari weet Juventus en Higuaín niet af te stoppen

12 februari 2017, 22:47

In de Italiaanse Serie A staat dit seizoen geen maat op Juventus en spits Gonzalo Higuaín. De aanvaller bezorgde zijn ploeg zondag eigenhandig een 0-2 overwinning. Daardoor staat de teller van de Argentijn op acht doelpunten in de laatste zeven duels.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Bruno Alves van Cagliari. Een vrije trap van hem verdween rakelings naast het doel. Higuaín sloeg tien minuten voor rust voor het eerst toe. Hij ontsnapte bij een steekpass aan de aandacht van de verdediging. Dankzij het haviksoog van de grensrechter mocht Higuaín door om de bal over de keeper te wippen.

Vlak na rust zette Higuaín zijn naam voor de tweede keer op het scorebord. De spits bedacht zich geen moment met de bal aan de voet in de zestien en liet de keeper met een laag schot kansloos. Voor Cagliari werden vervolgens de problemen groter door een tweede gele kaart voor Nicolo Barella. Toch kreeg Fabio Pisacane een kans om de spanning enigszins terug te brengen.

Omdat Cagliari met tien man al helemaal geen vuist wist te maken, kwam de zege niet meer in gevaar voor Juventus. De ploeg uit Turijn gaat aan kop in de Serie A met zeven punten voorsprong op nummer twee AS Roma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen