Galatasaray zonder Sneijder onderuit tegen laagvlieger

12 februari 2017, 19:02

Galatasaray heeft zondag dure punten laten liggen in de strijd om het kampioenschap. De Turkse topclub verloor met 1-2 in eigen huis van laagvlieger Kayserispor. Wesley Sneijder ontbrak vanwege een blessure.

De bezoekers kwamen na een half uur op voorsprong door een doelpunt van Larrys Mabiala. Op slag van rust sloeg Kayserispor nog een keer toe met Levent Gülen. Galatasaray wist lange tijd niet tot scoren te komen. Eren Derdiyok zorgde met de 1-2 voor een spannende slotfase, maar niet meer dan dat.

Nigel de Jong speelde negentig minuten voor Galatasaray, terwijl Garry Rodrigues in de rust naar de kant werd gehaald. Door de nederlaag bedraagt de achterstand van de ploeg van trainer Jan Olde Riekerink vijf punten op koploper Besiktas. Kayserispor staat in punten gelijk met de veilige vijftiende plek.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!