Nice morst weer in uitwedstrijd, Anderlecht wint topper

12 februari 2017, 17:01   Bijgewerkt: 12 februari 2017, 18:34

In de titelstrijd in de Ligue 1 heeft OGC Nice opnieuw averij opgelopen in een uitwedstrijd. Trainer Lucien Favre zag zijn elftal zondag op Roazhon Park met 2-2 gelijkspelen tegen Stade Rennes. Daarmee zal Nice nog enigszins tevreden zijn, aangezien het bij rust met 2-0 achter stond.

Morgan Amalfitano en Giovanni-Guy Yann Sio waren in de eerste 21 minuten trefzeker voor Stade Rennes, waarmee zij Nice op een 2-0 achterstand zetten. In het tweede bedrijf sleepten de bezoekers uit Zuid-Frankrijk via Anastasios Donis en Valentin Eysseric toch nog een punt uit het vuur.

Nice blijft derde in de Ligue 1, met vijf en twee punten achterstand op respectievelijk AS Monaco en Paris Saint-Germain. Monaco won zaterdag met 5-0 van Metz, Paris SG was een dag eerder met 0-3 te sterk voor Bordeaux. Nice heeft al vijf uitduels op rij niet meer gewonnen in de Franse competitie. Die reeks omvat onder meer een gelijkspel tegen Paris SG en een nederlaag bij Monaco.

Anderlecht wint Belgische topper

In de Belgische Pro League won Anderlecht de topper tegen nummer drie Zulte Waregem met 4-2, ondanks een vroege achterstand. Sofiane Hanni, Massimo Bruno, Yoeri Tielemans en Alexandru Chipciu scoorden voor de equipe uit Brussel. M'Baye Leye maakte beide treffers voor Zulte Waregem, dat nu vijf punten minder heeft dan Anderlecht. Laatstgenoemde club deelt de koppositie met Club Brugge, dat later op zondag nog wel op bezoek gaat bij SC Lokeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen