Mourinho weer blij met Martial: "Hij verdiende deze kans"

12 februari 2017, 10:59

Ruim twee weken geleden toonde Manchester United-manager José Mourinho zich niet heel gelukkig met Anthony Martial. De Portugese oefenmeester oordeelde dat hij de Franse aanvaller niet doorlopend een kans kan blijven geven. Desondanks had Martial zaterdag in het thuisduel met Watford FC een basisplaats en dat vertrouwen betaalde hij terug.

Martial verrichtte het voorbereidende werk bij de 1-0 van Juan Mata en was zelf verantwoordelijk voor de 2-0 eindstand. "Martial verdiende deze kans", reageerde Mourinho na afloop in gesprek met de BBC. "In de laatste twee weken heeft hij harder gewerkt dan ooit en dat op een manier waar ik van hou, namelijk in stilte maar wel hard."

Mourinho is tevreden over het spel van zijn team tegen Watford. "In de eerste helft was het voetbal fabelachtig. Omdat we fenomenaal speelden, gingen de fans vlak voor de 1-0 achter de ploeg staan", vervolgde hij. "We zijn niet een team dat veel scoort, het is dus belangrijk om de nul te houden. Ik ben ontzettend blij met deze prestatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen