Bayern wint in extremis, achtervolgers maken misstap

11 februari 2017, 17:25   Bijgewerkt: 11 februari 2017, 17:41

Negentig minuten waren niet voldoende voor Bayern München om een bres te slaan in de defensie van FC Ingolstadt 04, maar in extremis sloeg de koploper toch toe in de uitwedstrijd. Arturo Vidal en de ingevallen Arjen Robben zorgden er voor dat Bayern de punten meeneemt naar de Allianz Arena: 0-2. Het is voor Bayern een uitstekende dat gebleken, aangezien achtervolgers RB Leipzig, Eintracht Frankfurt en Borussia Dortmund zaterdag alle drie onderuit gingen.

Eintracht Frankfurt steeg vorige week knap en verrassend naar de derde plaats van het klassement, maar heeft zaterdagmiddag wel een teleurstellende dag gekend. Op bezoek bij Leverkusen werd er kansloos met 3-0 verloren. Spits Javier Hernández nam de eerste twee doelpunten voor zijn rekening, Kevin Volland bepaalde de eindstand in de 87ste minuut op 3-0.

Werder Bremen heeft op eigen veld een nederlaag geleden tegen Borussia Mönchengladbach. Een doelpunt van Thorgan Hazard in de twaalfde minuut volstond voor de overwinning voor de bezoekers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen