Heerenveen zonder Larsson in belangrijk duel met AZ

10 februari 2017, 20:56

SC Heerenveen mist zondag in de thuiswedstrijd tegen AZ twee belangrijke spelers. Stijn Schaars is net als de laatste weken vanwege een blessure afwezig bij de Friezen, terwijl Sam Larsson een schorsing uitzit. Heerenveen hoopt tegen de Alkmaarders weer eens te winnen, na een reeks van drie duels waarin slechts één punt werd gepakt.

"Larsson is een goede speler en het was mooi geweest als hij had kunnen spelen, maar dat is niet het geval", zegt Joost van Aken tegen sc Heerenveen TV. "Het gaat echter om de jongens die wel spelen, we kunnen er niet meer zoveel mee om te praten over de jongens die er niet zijn. Ik denk dat we genoeg kwaliteit hebben om ook zonder Sam te kunnen winnen. Als voetballer en team wil je altijd winnen. Een gelijkspel of verlies is niets. Het wordt tijd om weer te winnen, het begint nu wel te knagen."

Vorige maand verloor Heerenveen in de beker bij AZ. Stefano Marzo is daar niet meer mee bezig. "We hebben de drie punten hard nodig in de strijd om de play-offs en eventueel de plaatsen daarboven. Daar moeten we ons op focussen, we moeten ons niet te veel laten leiden door wat er is gebeurd", reageert Marzo. "Dit is weer een nieuwe wedstrijd."

Jurgen Streppel, de coach van Heerenveen, ontbreekt wegens een schorsing omdat hij vorige week na de verloren wedstrijd tegen FC Utrecht commentaar had op de arbitrage. Zijn assistent Tieme Klompe neemt tegen AZ de honneurs waar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen