Wilshere laat toekomst afhangen van kans op speeltijd

10 februari 2017, 09:55

Jack Wilshere wordt dit seizoen door Arsenal uitgeleend aan AFC Bournemouth, maar het is nog maar de vraag of de 25-jarige middenvelder volgend seizoen terugkeert naar het Emirates Stadium. Als hij daar geen perspectief heeft op veel speeltijd, dan gaat hij wellicht rondkijken naar een andere club.

De Engelse international staat nog tot medio 2018 onder contract bij Arsenal, waardoor hij volgend seizoen zijn laatste jaar in zou gaan bij de Noord-Londense club. "Ik focus me op de laatste drie of vier maanden van dit seizoen en weet nog niet wat er daarna gaat gebeuren. Als het seizoen voorbij is, ga ik even rustig nadenken over de toekomst. Speeltijd wordt een zeer belangrijke factor", aldus Wishere bij Sky Sports.

"Ik moet aan spelen toekomen. Dat is ook de reden waarom ik naar Bournemouth ben gegaan. Daar krijg ik de kans om veel minuten te maken", vervolgt Wilshere, die vorig seizoen wegens blessureleed maar drie competitiewedstrijden voor Arsenal speelde. Arsene Wenger heeft aangegeven dat hij de middenvelder graag terugziet in het Emirates Stadium, maar het is dus nog niet zeker of dat gaat gebeuren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen