Huntelaar maakt rentree bij winnend Schalke 04

Huntelaar maakt rentree bij winnend Schalke 04

8 februari 2017 – Schalke 04 heeft woensdagavond de kwartfinale van de DFB Pokal bereikt. De ploeg wist SV Sandhausen, dat uitkomt in de tweede Bundesliga, met 1-4 te verslaan. Klaas-Jan Huntelaar zat voor het eerst sinds zijn blessure weer bij de selectie en mocht vier minuten voor tijd invallen.Schalke was de gehele eerste helft de bovenliggende partij, maar de doelpunten vielen pas enkele minuten voor de rust. Binnen zeven minuten was er een 0-3 voorsprong voor de bezoekers. Alessandro Schoepf, Daniel Caligiuri en Naldo waren trefzeker. 

Zo'n twintig minuten na de pauze deed Sandhausen wat terug via Andrew Wooten. De marge was echter al snel weer drie want invaller Yevheniy Konoplyanka maakte er vijf minuten later 1-4 van. Dat bleek uiteindelijk ook de eindstand. Vier minuten voor het einde mocht Huntelaar invallen. De spits maakte zijn rentree na lange afwezigheid vanwege een knieblessure.

Sportfreunde Lotte
Sportfreunde Lotte schreef geschiedenis door eveneens de kwartfinale te bereiken. De ploeg die sinds vorig jaar zomer uitkomt in de derde Bundesliga was met 2-0 te sterk voor 1860 München. Jaroslaw Linder en Kevin Freiberger tekenden voor de doelpunten.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 8 december 2019

  2. zaterdag 7 december 2019

  3. vrijdag 6 december 2019