Oosterwijk: "Teleurstelling op een verkeerde manier geuit"

8 februari 2017, 14:22

Jari Oosterwijk is weer welkom bij het eerste elftal van NAC Breda. Coach Stijn Vreven zette de aanvaller maandag voor de wedstrijd tegen FC Dordrecht uit de selectie vanwege diens reactie op het feit dat hij niet in de basis zou beginnen. Dinsdag hebben beide partijen een goed gesprek gevoerd.

"Na het verlies in Den Bosch (vrijdag, 2-1, red.) wilde ik niets liever dan maandag in eigen huis, samen met mijn ploeggenoten, laten zien dat die wedstrijd een incident was. Toen de trainer vertelde dat ik niet in de basis zou staan, was ik daarom erg teleurgesteld", aldus Oosterwijk op NAC.nl. "Die teleurstelling heb ik op een verkeerde manier geuit. Daar hebben we goede gesprekken over gevoerd en de blik gaat nu weer op de toekomst. Voor deze reactie en de uitwerking daarvan heb ik deze week mijn ploeggenoten en de technische staf mijn excuses aangeboden. Ik hoop dit seizoen nog belangrijk te kunnen zijn voor NAC."

Vreven vult aan: "Jari is een jonge jongen die bij NAC in een andere omgeving terecht is gekomen. Dat vergt in een korte tijd veel aanpassingsvermogen. Zijn reactie op het nieuws dat hij niet in de basis stond kwam voor mij als een verrassing, maar daar wil ik niet te lang bij stilstaan. We hebben een goed gesprek daarover gevoerd en ik vertrouw erop dat Jari gaat vechten voor zijn plek en dit seizoen nog belangrijk kan zijn voor NAC. Een jonge speler moet ook de ruimte krijgen om te leren en zichzelf te ontwikkelen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen