Teenbreuk Brozovic, fans verbranden auto's Pescara-preses

7 februari 2017, 21:53

Internazionale zal het de komende weken moeten stellen zonder Marcelo Brozovic. De aanvallende middenvelder heeft een gebroken teen overgehouden aan het duel met Juventus (1-0 nederlaag) van afgelopen weekend. Dat blijkt uit een scan die de club heeft laten maken.

De club spreekt op haar website over een herstel van enkele weken, maar het is onduidelijk hoelang de Kroaat precies uit de roulatie zal zijn. Onder Stefano Pioli is Brozovic dit jaar een belangrijke kracht. In totaal speelde hij dit seizoen twintig wedstrijden, waarin hij vijf keer scoorde en vier assists gaf.

Auto's van Pescara-voorzitter aangestoken na nederlaag

Pescara verloor afgelopen weekend met maar liefst 2-6 van SS Lazio en dat leidde tot de nodige woede bij de aanhang. Deze werd onder andere gebotvierd op de auto's bij het huis van de voorzitter Daniele Sebastiani. Twee van zijn wagens vond hij uitgebrand terug. "Ik ben woedend", zo vertelt Sebastiani. "Aan het eind van het jaar vertrek ik bij deze club."

Op haar website geeft de hekkensluiter van de Serie A aan deze actie ten strengste af te keuren en mee te leven met de familie van Sebastiani. "Dit is schadelijk voor het beeld dat mensen hebben over de stad en club Pescara."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen