Narsingh: "PSV is prachtig deel van mijn loopbaan"

7 februari 2017, 10:39

Luciano Narsingh kwam in de zomer van 2012 bij PSV terecht en stapte deze winter van de Eindhovense club over naar Swansea City. De 26-jarige vleugelaanvaller is verheugd met zijn overstap naar de Premier League-club uit Wales en kijkt met gemengde gevoelens terug op de afgelopen jaren. Hij kende een mooie periode bij PSV, maar zijn knieblessure is wel een smetje op zijn tijd daar.

"Het ging eerst heel lekker met mij bij PSV, maar toen kreeg ik te maken met een zware knieblessure. Die nam tien maanden in beslag", haalt Narsingh terug op de website van Swansea City. "Toen ik terugkwam was het een tijdje moeilijk, maar toch pakten we dat jaar de eerste landstitel sinds best lange tijd en wisten we het seizoen daarna weer kampioen te worden. Het waren mooie tijden, een prachtig deel van mijn loopbaan. De Champions League-wedstrijden waren ook mooie ervaringen. Zo heb ik gescoord tegen Manchester United en Bayern München", aldus de winteraanwinst van The Swans.

Nu slaat Narsingh dus een nieuw hoofdstuk open in zijn carrière. "Ik heb lang gewacht op mijn kans om in de Premier League aan de slag te gaan", aldus de buitenspeler. "Het is geweldig dat ik nu bij Swansea speel. Vanaf het moment dat deze club zich meldde, wist ik dat ik daar wilde spelen. Ik weet al veel van de club, bijvoorbeeld van Jonathan de Guzman. Swansea heeft een aantrekkelijke speelstijl en dat bevalt me. Het was het juiste moment om hierheen te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen