Lamprou niet blij met communicatie en houding Willem II

6 februari 2017, 11:24

Kostas Lamprou is niet blij met de clubleiding van Willem II. De Griekse doelman gaf vorige week te kennen zijn verbintenis bij de club niet te verlengen. Volgens Lamprou had de communicatie met de buitenwereld hierover beduidend beter gekund.

"Door de wijze waarop de club heeft gecommuniceerd dat ik mijn aflopende contract niet verleng, is bij veel mensen het idee ontstaan dat ik een geldwolf ben. Dat is echt niet zo", moppert Lamprou tegen het Brabants/Algemeen Dagblad. De oud-Feyenoorder vond te weinig waardering spreken uit het aanbod van Willem II. "Terwijl ik alles heb gespeeld de afgelopen drie jaar."

Ook de manier waarop Willem II onderhandelde, viel verkeerd bij Lamprou. "Op maandagmiddag kreeg ik de aanbieding binnen en ik moest voor acht uur 's avonds reageren. Terwijl ik om zeven uur in de bioscoop moest zijn vanwege de première van de documentaire die over mij gemaakt was", vervolgt Lamprou. "Nadat ik had gezegd niet te willen verlengen op de voorwaarden van Willem II, kreeg mijn zaakwaarnemer donderdag de vraag of ik toch nog open stond voor een nieuw gesprek op maandag. Ik liet weten dat ik dat wel wilde, maar vrijdag liet de club ineens weten dat dit gesprek er toch niet ging komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen