Manchester United vergroot problemen van Leicester City

5 februari 2017, 18:50

De positie van Claudio Ranieri als hoofdtrainer van Leicester City begint steeds meer in de verdrukking te komen. De regerend landskampioen vecht in de Premier League tegen degradatie. Manchester United was zondag met 0-3 een maatje te groot.

Leicester City hield in de eerste helft prima stand tegen Manchester United. De ploeg van trainer José Mourinho was vlak voor rust toch dodelijk effectief. Henrikh Mkhitaryan speelde simpel een invliegende Robert Huth uit, waarna hij de bal via het been van doelman Kasper Schmeichel in het doel werkte.

Voor rust besliste Zlatan Ibrahimovic de wedstrijd al. Op aangeven van Antonio Valencia schoof de Zweedse aanvaller van dichtbij binnen. In de tweede helft deed ook Juan Mata een duit in het zakje met de 0-3 voor Manchester United. De bezoekers namen daarna wat gas terug en speelden gecontroleerd de wedstrijd uit.

United heeft dankzij de zege ook weer de aansluiting met de bovenste ploegen gevonden. Desondanks staat het nog altijd zesde in de Engelse competitie. De achterstand op nummer twee Tottenham Hotspur is vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen