Bizarre eerste helft bij ruime zege Napoli in Bologna

5 februari 2017, 09:42

SSC Napoli heeft op bezoek bij Bologna een monsterzege geboekt. De Napolitanen waren ondanks een zeer chaotische eerste helft continu heer en meester en wonnen met 1-7. Marek Hamsik en Dries Mertens waren met allebei een hattrick andermaal de grote uitblinkers bij Napoli, dat voorlopig tweede staat in de Serie A.

Napoli kende een droomstart. Een kopbal van Marek Hamsik en een koelbloedige afronding van Lorenzo Insigne zorgden voor een 0-2 voorsprong na zes minuten. Het was de opmaat voor een bizarre eerste helft. Eerst pakte Pepe Reina een strafschop van Mattia Destro na een overtreding van José María Callejón. Diezelfde Callejón kreeg nog geen minuut later rood wegens natrappen.

Kort daarna moest ook Bologna met tien man verder na rood voor Adam Masina. De bijbehorende vrije trap werd vervolgens benut door Dries Mertens. Luttele minuten later was het raak aan de overkant, toen Vasilios Torosidis een rebound kon binnenkoppen. Maar nog voor rust werd de marge van drie hersteld door Mertens. De Belg werd goed diep gestuurd, omspeelde de doelman en schoot knap binnen.

In de tweede helft gebeurde er een stuk minder. Maar toch wist Napoli de voorsprong nog fors uit te breiden. Hamsik was tot tweemaal toe de gevierde man. Aan de eerste goal ging een verrukkelijke actie van Mertens vooraf en het schot van Hamsik richting de kruising bij de 1-6 was eveneens een lust voor het oog. In de slotfase mocht Mertens ook nog zijn hattrick compleet maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen