Kane leidt Spurs met strafschop langs Middlesbrough

4 februari 2017, 20:39

Tottenham Hotspur lijkt de enige serieuze overgebleven uitdager voor Chelsea in de titelstrijd. Waar Arsenal (tegen Chelsea) en Liverpool verloren, wonnen The Spurs wel. Al verliep het allemaal uiterst moeizaam voor de ploeg van Mauricio Pochettino. Harry Kane maakte tegen Middlesbrough de enige treffer vanaf elf meter: 1-0. 

Tottenham Hotspur moest het spel maken thuis tegen de promovendus. De Londenaren hadden ook de meeste kansen, maar werden vooral gevaarlijk uit een standaardsituatie. Toby Alderweireld verlengde een hoekschop van Christian Eriksen tot op de lat. Kane dacht niet veel later wel 1-0 te maken, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.

De kansen bleven zich na rust opstapelen, maar er moest een strafschop aan te pas komen voor Tottenham om te scoren. Kane faalde niet vanaf elf meter en schoot de bal langs de tot dat moment onvermurwbare Victor Valdés. De beste kans voor Middlesbrough kwam in de slotfase voor Marten de Roon. Na goed klaarleggen van Álvaro Negredo vuurde de Nederlander de bal naast het doel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen